Front Page

Noutăți

Invitație de înscriere la sesiunile de instruire pentru „Dezvoltarea capacității administrative a organizațiilor societății civile și a gradului de digitalizare a acestora”

Secretariatul General al Guvernului implementează în calitate de coordonator de reforme/investiții prevăzute în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Ținta nr. 406 „800 de reprezentanți ai organizațiilor societății civile au urmat cursuri de formare pentru a spori capacitatea administrativă...

Publicare Raport final IRM PNA 2020-2022

Mecanismul Independent de Raportare al OGP (IRM) a publicat Raportul privind rezultatele Planului Național de Acțiune 2020-2024. Raportul se regăsește atât în versiune engleză, cât și română pe pagina Romania Results Report 2020-2022, inclusiv comentariile primite în cadrul perioadei de...

Resurse importante

PNA 2022-2024 a fost aprobat prin Memorandum în luna iulie 2022 și cuprinde 10 angajamente ce acoperă domeniile: participare și consultare, transparență, justiție și integritate, egalitate de gen, mediu și date deschise.

Comitetul Național de Coordonare a implementării OGP România a fost re-instituit prin Memorandum în luna iulie 2020 și este format dintr-un număr egal de reprezentanți ai autorităților publice și ai societății civile.

Datele deschise sunt date ce pot fi utilizate în mod liber, reutilizate și redistribuite de către oricine, în mod liber, fără a impune restricții de tipul drepturi de autor, patente sau alte mecanisme de control.

Contact

 

Secretariatul General al Guvernului

OGP Romania – Parteneriatul pentru Guvernare Deschisă

Adresa : Palatul Victoria, Piaţa Victoriei nr. 1, Sector 1, Bucureşti, cod postal 011791

CONTACT

Secretariatul General al Guvernului

OGP Romania

Parteneriatul pentru Guvernare Deschisă

Parteneri

Sari la conținut