Plan de acțiune locală OGP 2018-2020 – municipiul Iași

DistribuieTweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

În anul 2018, Primăria municipiului Iași a intrat în Parteneriatul pentru Guvernare Deschisă, în cadrul OGP Local Program, și trebuie să creeze împreună cu societatea civilă un plan de măsuri pe care le va implementa până în 2020.

Planul de Acțiune Locală trebuie să fie elaborat participativ, de un grup de lucru reunit  într-un multistakeholder forum, din care pot face parte, alături de reprezentanții administrației locale, membri ai societății civile, ai mediului academic și de afaceri sau ai diferitelor grupuri profesionale.

În acest context, Primăria Municipiului Iași a lansat o invitație deschisă către toți ieșenii care doresc să participe la dezvoltarea planului de acțiune locală, să își exprime interesul de a intra în grupul de lucru care va contribui, alături de administrația locală, la elaborarea acestui plan.

În plus,  va avea loc  o sesiune de informare în perioada 11 – 12 septembrie 2018, cu Brittany Lane, reprezentant OGP, aflat la Iași în vizită de lucru, pentru a explica beneficiile și responsabilitățile municipiului în calitate de partener OGP.