Invitație la Club OGP, 30 octombrie 2014 – Transpunerea Directivei privind reutilizarea informațiilor din sectorul public

DistribuieTweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Întâlnirea lunară a Clubului OGP este organizată în octombrie în colaborare cu Fundația pentru o societate deschisă, membră fondatoare a Coaliției pentru date deschise, care vă invită joi, 30 octombrie 2014, ora 14:00, la dezbaterea pe marginea Directivei 2013/37/EU privind reutilizarea informațiilor din sectorul public.

Având în vedere obligația transpunerii directivei europene în legislația românească în cursul anului 2015 de către Ministerul Societății Informaționale, este considerată necesară dezbaterea prealabilă cu organizațiile non-guvernamentale cu expertiză în domeniul accesului la informații de interes public și al datelor deschise.

Evenimentul va avea loc la sediul Fundației pentru o societate deschisă, din strada Căderea Bastiliei, nr. 33, sector 1, București.

În speranța că veți da curs invitației, vă adresăm rugămintea de a confirma participarea până la data de 28 octombrie 2014, la adresa de e-mail ogp@gov.ro.