Gala Premiilor Participării Publice, ediția a VII-a

DistribuieTweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Cetăţeni obişnuiţi, grupuri de cetăţeni sau organizaţii care au reuşit să convingă autorităţile să rezolve probleme ale comunităţilor sunt invitaţi să-şi înscrie poveştile până pe 31 ianuarie, la cea de-a VII-a ediţie a Galei Premiilor Participării Publice (G3P).

Pentru că ambii actori contează la fel de mult, sunt așteptate și exemple ale administraţiei publice, care demonstrează preocupare pentru consultarea şi implicarea publicului în luarea unor decizii cu impact pentru comunitate.

Gala Premiilor Participării Publice este despre oamenii care decid să participe în procesul luării deciziilor publice și despre autoritățile care înțeleg să consulte cetăţenii înainte de a hotărî în numele lor.

Termen pentru trimiterea formularelor 31 ianuarie 2016.

Aici puteți completa formularul online. Ghidul pentru completarea formularului online este disponibil aici.

Pentru a solicita un alt formular pe care să-l completaţi offline sau pentru alte informaţii suplimentare, puteți scrie la adresa de e-mail: depozite@ce-re.ro, telefon 031 1050 755, persoană de contact Ionuţ Ruscea.

Formularul poate fi trimis şi pe fax la 031 10 50 756 sau prin poştă la adresa str. Sublocotenent Zaharia nr. 22, sector 1, Bucureşti.

Informații despre ediția din 2015 găsiți aici.

Cea de-a VII-a ediţie a Galei Premiilor Participării Publice este organizată de CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică, sub patronajul Reprezentanței Comisiei Europene în România.

Ediţia a VII-a a Galei Premiilor Participării Publice este realizată în parteneriat cu:

  • Romanian-American Foundation
  • Institutul Aspen Romania
  • Agenția Națională pentru Programe Comunitare în domeniul Educației și Formării Profesionale
  • Universitatea Babeș-Balyai din Cluj
  • Facultatea de Științe Politice a Universității din București

Centrul de Resurse pentru participare publică – CeRe este o organizație neguvernamentală a cărei misiune este de a acționa pentru ca deciziile publice să raspundă nevoilor și dorințelor actorilor sociali.
Gala Premiilor Participării Publice – G3P este un eveniment anual care premiază cetățeni, organizații sau autorități publice care prin acțiunile lor reușesc să determine schimbarea sau adoptarea unei decizii publice, în beneficiul comunității pe care o reprezintă.