Lansare oficială FiBO – 22 iunie 2017

DistribuieTweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

fiboEchipa FiBO organizează în data de 22 iunie 2017, ora 11.00 lansarea oficială a aplicaţiei Funcţionarul Interactiv Birocratic Online – FiBO şi a unei sesiuni de dezbatere “Idei de la 0 la succes”, având drept scop stimularea tinerilor cu privire la digitalizarea sectorului public, dezvoltarea aplicaţiilor de e-guvernare precum şi asigurarea interoperabilităţii acestora.

Funcționarul Interactiv Birocratic Online –  FiBO este o aplicație (versiune web și mobile) care oferă cetățenilor accesul la date / informații despre procedurile administrative privind obținerea și/sau depunerea documentelor necesare în interacțiunea cu instituțiile publice (acte de identitate, permise de conducere, pasapoarte, permise de ședere, formulare fiscale, etc.).

Aplicația a fost dezvoltată de echipa  câștigătoare a evenimentului DiploHack București din 9 septembrie 2016, desfăşurat la Impact Hub Bucharest, program inițiat și susţinut de Ambasada Olandei în România alături de OGP România, cu scopul de a promova utilizarea tehnologiei în dezvoltarea domeniilor precum diplomația și transparența instituțională.

Evenimentul se va bucura de prezenţa H.E. Stella Ronner-Grubačić, Ambasadoarea Olandei la București, alături de înalţi oficiali reprezentând Secretariatul General al Guvernului, Administraţia Prezidenţială, Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti, precum şi a altor experți în domeniul tehnologiei informaţiei.

Agenda FiBO 22 iunie 2017

Evenimentul va avea loc la Biblioteca Universităţii POLITEHNICA din Bucureşti, etaj 2, sala 2.1.

Pentru informaţii suplimentare şi/sau confirmarea participării (cel mai târziu până la data de 20 iunie a.c.), puteți scrie la adresa: event@functionarul-fibo.ro.