Conferința finală a proiectului Creșterea calității și a numărului de seturi de date deschise publicate de instituțiile publice (SIPOCA 36)

DistribuieTweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

În perioada 2016-2018, Secretariatul General al Guvernului a implementat proiectul Creșterea calității și a numărului de seturi de date deschise publicate de instituțiile publice (cod SIPOCA 36), ce a avut drept scop promovarea și creșterea transparenţei în administrație şi a gradului de comunicare cu cetăţenii prin îmbunătățirea modalităților și mijloacelor de publicare a datelor deschise gestionate de autoritățile și instituțiile publice.

Pe această cale, vă adresăm invitația de a participa la conferința finală a proiectului sus-menționat, ce va avea loc în data de 21 noiembrie 2018, în București, la Hotel Marshal Garden, Calea Dorobanți 50B, Sector 1 (Sala Panoramic 2, etaj 5).

Principalele subiecte vor urmări rezultatele proiectului, stadiul legat de publicarea datelor deschise în România și în Uniunea Europeană, precum și pașii următori în domeniu, inclusiv implicarea și contribuția comunității open data, esențiale pentru succesul demersului de publicare a datelor în format deschis și de reutilizare a acestora.

Cu această ocazie, Cosmina Radu, Public Sector Senior Consultant Capgemini, va prezenta European Data Portal și rezultatele raportului anual Open Data Maturity.

Regăsiți Agenda evenimentului aici: Agenda conferinta 21 nov.

Pentru înscrierea la conferință, vă rugăm ca, până la data de 16 noiembrie 2018, să completați formularul de participare sau să ne contactați la ogp@gov.ro.