Hackathon virtual coduri poștale

DistribuieTweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Georeferențierea codurilor poștale râmâne un subiect de primă importanță în domeniul datelor deschise guvernamentale. Acest subiect apare ca un element esențial în toate ghidurile și topurile de specialitate, inclusiv G8 Open Data Charter și Open Data Index.

Dincolo de acestea este însă de un real folos să putem spune pentru orice punct de pe harta României de care cod poștal aparține.

În anul 2015 aplicația necesară desenării codurilor poștale pe hartă a fost premiată în cadrul unuia dintre cele mai mari hackathoane, însă aceasta necesită un punct de plecare cât mai consistent.

Mulțumită Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) avem astăzi posibilitatea de a definitiva acest proiect și astfel vă invităm să participați la primul hackathon virtual organizat de Cancelaria Prim-Ministrului. Pasionații datelor deschise geo-spațiale sunt invitați să contribuie, în perioada 10-31 mai, la definitivarea acestui proiect, conform metodologiei dezvolate împreună cu geo-spatial.org.

Pentru mai multe amănunte și înscriere vă rugăm să vizitați http://geo-spatial.org/hackathon-cp/.hack_coduri