Am lansat logo-ul aferent licenței ROU-OGL

DistribuieTweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

În vederea încurajării  publicării și reutilizării informațiilor publice în conformitate cu anumite directive europene din domeniu  privind reutilizarea informațiilor din sectorul public, a fost creată Licența de utilizare a informațiilor deschise  ce sunt publicate pe portalul de date deschise http://data.gov.ro

Licența permite utilizatorilor să copieze, publice și să distribuie informația, să adapteze informația și să re-folosească informația în scop comercial sau necomercial, în anumite condiții. Aceste condiții pot fi citite în documentul publicat pe site.

Pentru licențele proprii guvernamentale, există cutuma de a crea logo-uri proprii. Astfel, am lansat logo-ul aferent licenței ROU-OGL. Sigla a fost creată în cadrul Departamentului de Servicii Online și design.

 În anumite contexte specifice produsului, sigla poate asigura respectarea obligativității de a menționa licența guvernamentală ROU-OGL. Vă prezentăm mai jos sigla și vă invităm pe data.gov.ro pentru a vizualiza seturile de date încărcate până acum sau pentru a încărca alte seturi de date.

Logo ROU-OGL